
Gülistan Doku ile ilgili yıllardır süren soruşturmada dikkat çeken yeni bir detay ortaya çıktı.
Tunceli’de 5 Ocak 2020 tarihinde kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra kaybolan Doku’nun, ortadan kaybolmadan önce attığı son mesaj gündeme geldi.
SORUŞTURMADA 13 TUTUKLU
Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında eski vali Tuncay Sonel ile oğlu Mustafa Türkay Sonel’in de bulunduğu 13 kişinin tutuklandığı belirtildi.
Öte yandan genç kadının bulunmasına yönelik jandarma ekiplerinin arama çalışmalarının sürdüğü ifade edildi.
“BEN ARTIK GELMEYECEĞİM”
Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Gülistan Doku’nun kaybolduğu gün çalıştığı kafedeki patronuna gönderdiği mesaj ortaya çıktı.
5 Ocak 2020 sabahı saat 08.00’de gönderildiği belirtilen mesajda Doku’nun, “Ben artık gelmeyeceğim” ifadelerini kullandığı aktarıldı.
MESAJDAN SONRA KENDİSİNDEN HABER ALINAMADI
İddiaya göre genç kadından bu mesajın ardından bir daha haber alınamadı. Soruşturma kapsamında elde edilen yeni delillerin dosyaya eklendiği öğrenilirken, olayla ilgili incelemeler sürüyor.