İstanbul'da kilolarca uyuşturucunun bulunduğu operasyon!

İstanbul Fatih ve Gaziosmanpaşa'da, yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Operasyon anları ise kameralara yansıdı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih ve Gaziosmanpaşa'da, uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda, 2 ilçede bulunan adreslerde uyuşturucu madde üretildiği bilgisine ulaşıldı.

Fatih'te yapılan operasyonda 20 kilo 700 gram ectacy hap, 6 kilogram kokain, 9 kilo 60 gram skunk, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 15 adet fişek ele geçirildi.

Gaziosmanpaşa'daki adrese yapılan operasyonda ise 79 kilo 160 gram sentetik kannabinoid, 3 kilo 400 gram sentetik kannabinoid hammaddesi, 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

Yapılan operasyonda uyuşturucu maddeler ile yakalanan 3 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.