Marmara'da hava koşulları nedeniyle bazı seferler iptal edildi

Şiddetli yağış ve fırtına, Marmara Deniz ulaşımında sefer iptallerine neden oldu. İstanbul-Bursa arasındaki deniz otobüsü ve Çanakkale Boğazındaki arabalı vapur seferleri aksamalı olarak yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2025 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2025 09:29

Bursa Deniz Otobüsleri BUDO'dan yapılan açıklamaya göre, 12.55'e kadar seferler aksamalı olarak gerçekleştirilecek.

Bazı seferler ise fırtına nedeniyle yapılamayacak.

Buna göre, iptal edilen seferler şu şekilde:

Kalkış Saati Kalkış Noktası Varış Noktası 09:30 Bursa Mudanya İstanbul Sirkeci 09:30 Bursa Mudanya Armutlu 10:00 Armutlu İstanbul Sirkeci 11:30 İstanbul Sirkeci Bursa Mudanya 11:30 İstanbul Sirkeci Armutlu 12:55 Armutlu Bursa Mudanya

İDO'da sefer iptali

İstanbul Deniz Otobüsleri İDO'dan yapılan açıklamaya göre ise, 09.05 İstanbul Kabataş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa seferi yapılmayacak.

Çanakkale'de GESTAŞ'dan yapılan açıklamada da Kabatepe-Gökçeada Hattı'nda 07:00 ile 13.00 saatleri arasında bazı seferlerin karşılıklı olarak iptal edildiği duyuruldu.