Murat Ongun dahil beş kişinin mal varlıklarına el konuldu!

İBB'deki terör ve yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan Murat Ongun, İmamoğlu’nun gizli kasası olarak bilinen Ertan Yıldız, Murat Kapki, Hüseyin Köksal ve Mehmet Muhittin Palazoğlu’nun mal varlıklarına el konuldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2025 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2025 15:05

Dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve ilçe belediyelerine 'terör' ve 'yolsuzluk' soruşturması başlatılmış, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dahil 106 kişi için gözaltı kararı çıkarılmıştı.

BEŞ KİŞİNİN MAL VARLIĞINA EL KONULDU

Şu an İmamoğlu dahil 87 kişi gözaltında, diğerleriyse aranıyor. Ongun da dün sabah gözaltına alındığını duyurmuştu.

Dün akşam İBB başkanının ortağı olduğu İmamoğlu İnşaat'a mahkeme kararıyla el konmuştu. 'MASAK raporları uyarınca' İstanbul başsavcılığının talebi üzerine Ongun'un mal varlığına nöbetçi sulh ceza hakimliği kararıyla el konuldu.

Murat Ongun ile birlikte Ertan Yıldız, Murat Kapki, Hüseyin Köksal ve Mehmet Muhittin Palazoğlu'nun da mal varlıklarına el konuldu.