Yeni çıkan albümünü Süleyman Demirel'e ithaf etti

İlk single albümü 'Sev Yeter'i piyasaya çıkartan Vildan Demir, kendisine büyük destek verip sesini de çok beğenen 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel'in uğuruna inanıyor. Vildan albümünü 5 yıl önce 90'ıncı doğum gününde birlikte şarkı söyleme onuruna da ulaştığı Demirel'e ithaf etti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Müzik eğitimine doğup büyüdüğü şehir olan İzmir'de 11 yaşında girdiği çocuk korosunda başlayan ve katıldığı ses yarışmalarında il ve ilçe birincilikleri elde eden Vildan Demir, ilk single albümü 'Sev Yeter'i piyasaya çıkarttı.

YEDİ DİLDE ŞARKI SÖYLÜYOR Sahne çalışmalarında geniş bir repertuara sahip olan genç Demir, mızraplı tambur çalıyor ve yedi ayrı dilde şarkı söylüyor.

"DEMİREL 17 TANE İSTEK ŞARKI GÖNDERDİ" Cumhurbaşkanı Demirel'in 90. doğum günü partisine davet edildi. Beş yıl önce öğrenciliği sırasında sesinin güzel olması nedeniyle 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demireltarafından özel olarak doğum günü partisine davet edilen Vildan Demir, "Ankara Swissotel'e tek sanatçı olarak davet edilmiştim. Rahmetli Cumhurbaşkanımız o gün benden o kadar çok şarkı istedi ki! Bana 17 tane istek şarkı gönderdi. 'Yemen Türküsü'nü, 'İzmir'in Kavakları'nı benimle birlikte söyledi. 'Huysuz ve Tatlı Kadın'ı istedi. 'Eşref', 'Bir Demet Yasemen', 'Ormancı', 'Hekimoğlu', 'Vardar Ovası', 'Ömrümüzün Son Demi', 'Havada Bulut Yok Bu Ne Dumandır', Demirel'in istek şarkılarındandı. Bana sesinim çok güzel olduğunu en kısa zamanda da albüm yapmamı istedi. Ben de kendisine söz vermiştim. Şimdi bu ilk single albümümü kendisine ithaf ediyorum" dedi.