İbrahim Tatlıses ile barışan Asena: Eski defterleri kapattım

25 yıldır konuşmadığı İbrahim Tatlıses’in TV programına konuk olarak küslüğü bitiren Asena, konuyla ilgili “Bu benim geçmişimle yüzleşmemdi. Kendimle hesaplaştım, eski defterleri kapattım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2026 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2026 16:05

25 yıl boyunca birbirleriyle bir araya gelmeyen ikili, ilk kez 'İbo Show' programının yılbaşı özel çekiminde buluştu. Bir anda sahneye dans ederek giren Asena'yı karşısında gören İbrahim Tatlıses, gözyaşlarına hakim olamadı, "O zamanlar Asena'yı çok aradım. Ama ulaşamadım" dedi.

Tatlıses’in gözyaşlarının ardından duygulanan Asena ise "Her şey zamanında güzel. 25 yıl sonra bir araya geldik. İbrahim Tatlıses, Türkiye’nin en büyük sesi o bir imparator” diye karşılık verdi.

Önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahneye çıkan ünlü oryantal konuyla ilgili konuştu.

"KENDİMLE HESAPLAŞTIM, ESKİ DEFTERLERİ KAPATTIM"

Asena muahbirlerin "Sizi bir daha yan yana görür müyüz?" sorusuna "Bu benim geçmişimle yüzleşmemdi. Kendimle hesaplaştım, eski defterleri kapattım. Ben tamamlamam gereken şeyi tamamladım. Artık kendi yoluma bakacağım" yanıtını verdi.