İşte Ebru Şahin ve Cedi Osman aşkının ilk fotoğrafı

NBA'de 'Cleveland Cavaliers' forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman ile oyuncu Ebru Şahin'in adı 3 hafta önce aşk dedikodusuna karışmıştı. Ancak Ebru Şahin magazin basınını "Boş haber yapmak daha kolay, ayıp" diye suçlamıştı. Cedi Osman da haberi yalanlamıştı. İkili önceki akşam Alaçatı'da bir kulüpte birlikte eğlendi. Cedi Osman fotoğrafları çekilince yüzünü kapattı. Ebru Şahin ise flaşlar patlayınca büyük bir şok yaşadı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

NBA'de (Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi) 'Cleveland Cavaliers' forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman ile oyuncu Ebru Şahin'in adı 3 hafta önce aşk dedikodusuna karışmıştı.

Her ikisinin de Alaçatı'da tatil yapması, bir mekanda baş başa yemek yedikleri iddiası söylentileri güçlendirdi. Ancak Ebru Şahin, magazin basınını suçlayarak "Hava sıcak tabi. Araştırmak yerine boş haber yapmak daha kolay, ayıp" dedi. Cedi Osman ise "Çıkan haberlerin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Bu konu üzerinden insanlar mağdur edilmesin" açıklamasını yaptı.

Ebru Şahin ile Cedi Osman önceki akşam Alaçatı-Hacımemiş'teki Boop adlı kulüpte bir araya geldi. Geç saatlere kadar birlikte eğlendiler. Gecenin sonunda aynı araçla mekandan ayrıldılar.

Cedi Osman birlikte görüntü vermemek için şoförüne, aracı kapıya sıfır noktasında yaklaştırmasını istedi. Flaşlar patlayınca Cedi Osman elini yüzüyle kapattı, Ebru Şahin ise güldü. Sonra fotoğraflarını çeken muhabirlere el salladılar.