Litvanya güzelini de ayağına getirtti

Daha önce 2015 Macaristan güzelini akıllı ev projesinin tanıtımı için Trabzon'a getirten mimar, önceki gün de Litvanya 2016 güzeliyle kamera karşısına geçti

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Trabzonlu mimar, Litvanya güzelini de ayağına getirtti

Daha önce 2015 Macaristan güzelini akıllı ev projesinin tanıtımı için Trabzon'a getirten mimar, önceki gün de Litvanya 2016 güzeliyle kamera karşısına geçti. Miss Bikini Litvanya 2016 Güzeli Raimonda Gecaite, bir mimarlık firmasının akıllı ev projesi için Trabzon'a geldi. Daha önce 2015 Macaristan Güzeli'ni akıllı ev projesinin tanıtımı için Trabzon'a getiren mimar, şimdi de Miss Bikini Litvanya 2016 Güzeli Raimonda Gecaite'yi kente getirdi.

Loft Park Residence Projesi ve E.Ö.Ç. Mimarlık firmasının tanıtım çekimleri için Trabzon'a gelen Raimonda Gecaite Yomra ilçesindeki Kaşüstü mahallesinde akıllı ev inşaatına gelerek örnek bir evi gezdi. E.Ö.Ç. Mimarlık sahibi Yüksek Mimar Emrah Ömer Çam ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Miss Bikini Litvanya 2016 Güzeli Raimonda Gecaite, projeyi ilginç bulduğunu belirterek benzer projeleri Danimarka'da gerçekleştirebileceklerini belirtti.