'Pala' gözlüğü çıkardı!

Pala karakterini canlandıran başarılı oyuncu Yüksel Arıcı'nın Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında çekilen gözlüksüz fotoğrafı dün sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2022 19:41
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2022 19:41
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Kurtlar Vadisi dizisinin efsaneleşen karakterlerinden biri olan 'Pala', "Sadece ölüler görür" repliğiyle gözlüğünü çıkardığını görenlere suikast düzenlemesiyle biliniyor.

Türkiye tarihinin en unutulmaz yapımları arasında yerini alan Kurtlar Vadisi dizi, aradan geçen yıllara rağmen gündemden düşmüyor. Pek çok karakteri günümüzde de merak konusu olan dizide, kısa bir dönem rol almasına rağmen 'Pala' karakteri efsaneleşen tiplemeler arasında.

Dizide 'Pala' karakterini canlandıran Yüksel Arıcı, dün sosyal medyada gündem oldu.

Sadece suikast düzenleyeceği kişilere gözlerini gösteren Pala, "Sadece ölüler görür" repliğiyle özdeşleşti. Sosyal medyada ciddi anlamda bir kitlesi olan Pala, son olarak gittiği Beşiktaş- Ümraniyespor maçından paylaşım yapınca adeta sosyal medya coştu.

Paylaşıma, "Biz buraya boşuna mı geldik babayiğit, gözlükleri indirdiğine göre biri tehlikede" şeklindeki yorumlar yağdı.