Aslan 7 puanda kaldı!

Süper Lig'in 4. haftasında üç puanlı Kasımpaşa, yedi puanı bulunan Galatasaray'ı konuk etti. Milli araya moralli girmek isteyen iki takımı bir araya getiren karşılaşmada kazanan Yusuf Erdoğan'ın 45+2'de muhteşem golüyle Kasımpaşa oldu. Son üç resmi maçını da kazanamayan Aslan 7 puanda kaldı, Kasımpaşa ise 6 puana yükseldi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Kasımpaşa Galatasaray maçı ile Süper Lig'de 4. hafta heyecanı devam etti. Üç maç sonunda 7 puanı bulunan ve hafta içinde Avrupa'ya veda eden Galatasaray, üç maç sonunda 3 puanı bulunan Kasımpaşa'ya konuk oldu.

Kasımpaşa, 45+2'de Yusuf'un çok şık golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Golsüz beraberlikle sonuçlanan derbinin ardından Rangers'a deplasmanda 2-1 mağlup olarak Avrupa defterini kapatan Aslan, milli araya mağlubiyetle girdi ve 7 puanda kaldı. Paşa ise sürprize atarak puanını 6 yaptı ve sezonun başında tehlike hattından uzaklaşarak nefes almış oldu

Mehmet Altıparmak'ın öğrencileri milli aradan sonra 5. haftada ezeli rakipleri Karagümrük'e konuk olacak. Galatasaray ise konuğu Hatayspor'u 6-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Alanyaspor'u ağırlayacak.