Beşiktaş'tan Filipe Luis bombası

Teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta Önder Özen ve Murat Kılıç, Portekiz'e gitti. Beşiktaş, Brezilyalı teknik direktör Filipe Luis'i ikna etmeye yaklaştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2026 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2026 20:54

Beşiktaş, Önder Özen'i sportif direktörlük görevine getirdi. Siyah beyazlılarda Önder Özen ve Murat Kılıç, Portekiz'e giderek teknik direktör çıkarması yaptı. Beşiktaş, listedeki adaylardan Filipe Luis ile görüşme gerçekleştirdi.

Daha önce basında Filipe Luis'in Türkiye'ye sıcak bakmadığı haberleri çıksa da Brezilya basını, Luis'in siyah beyazlılara yakın olduğunu duyurdu.

RTI Esporte'nin haberine göre Beşiktaş, menajer Jorge Mendes aracılığıyla Filipe Luis ile görüşme gerçekleştirdi. Luis, gelecek sezon Beşiktaş'ta çalışma ihtimaline sıcak bakmaya başladı. Brezilyalı çalıştırıcı, teklifi düşünme kararı aldı.

Beşiktaş'ın yanı sıra Benfica da Luis'i yakından takip ediyor. Ancak Jose Mourinho'nun ayrılıp ayrılmayacağı kesinleşmediği için harekete geçmedi.