Bomba transfer için yeni operasyon

Galatasaray gelecek sezon orta sahasına yapacağı takviye için Napoli'nin tecrübeli oyuncusu Frank Anguissa'yı gündemine aldı. Anguissa'nın adı geçtiğimiz yaz Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılıyordu.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2026 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2026 12:54

Süper Lig'de bitime 4 maç kala liderliğini sürdüren Galatasaray şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürürken, gelecek sezonun kadro planlaması için de çalışmalarını sürdürüyor.

Orta sahasını güçlendirmek isteyen sarı kırmızılıların, bu bölgeye yapacağı transfer için rotasını Serie A'ya çevirdiği öne sürüldü.

Nicolo Schira'nın haberine göre; Galatasaray, Napoli'nin Kamerunlu oyuncusu Frank Anguissa ile ilgileniyor.

Geçen sezon sarı kırmızılı takımın yanı sıra Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle de adı anılan 30 yaşında orta saha oyuncusu hakkında ayrılık söylentileri çıksa da sezonu Napoli'de geçirdi.

İtalyan kulübüyle 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Anguissa 21 maçta forma giydi ve 4 gol, 2 asistlik performans sergiledi.