Bu hiç olmadı

Bursa temsilcisi evinde oynadığı karşılaşmada TED Ankara Kolejlilere 13 sayı farkla 93-80 mağlup olarak ligin ikinci devresine yenilgiyle başladı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Emrah GÜLER

Beko Basketbol Ligi'nde TOFAŞ, evinde TED Ankara Kolejliler'e 93-80 mağlup oldu. Maça hızlı başlayan misafir ekip Stanojevic ve Nedim’in sayılarıyla ilk beş dakikayı 10-7 önde geçti. Bir ara farkı 7 sayıya çıkaran Ankara temsilcisi ilk periyodu 23-18 önde kapatan taraf oldu. İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren Ankara temsilcisi 13. dakikayı 10 sayı farkla 30-20 önde geçti. Devrenin sonuna doğru farkı 1 sayıya indiren Bursa ekibi soyunma odasına 45-38 geride girdi.

HAKİMİYET KURAMADI TOFAŞ ikinci yarıya İnanç ve Ruzic’in saylarıyla başlamasına karşın Woodside ve Penny’le Bursa ekibine karşılık veren misafir ekip üçüncü periyodu da 70-62 önde kapattı.  Son periyotta sahanın tüm kontrolünü eline alan Mavi Kırmızılı ekip 35. dakikaya 8 sayı farkla girdi:69-77 Kalan dakikalarda da üstünlüğünü sürdüren konuk ekip, maçı 93-80 kazandı.  TOFAŞ bu sonuçla ligin ilk yarısında mağlup edemediği rakibine rövanş maçında da boyun eğdi.