Carlos Alcaraz'dan kötü haber! Wimbledon'dan çekildi

İspanyol tenisçi Carlos Alcaraz, sakatlığı sebebiyle Wimbledon Tenis Turnuvası'ndan çekildiğini duyurdu. Kariyerinde iki Wimbledon şampiyonluğu bulunan 23 yaşındaki Alcaraz, "En kısa sürede geri dönmek için çok çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2026 21:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2026 21:17

29 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Wimbledon Tenis Turnuvası'na doğru geri sayım sürerken İspanyol tenisçi Carlos Alcaraz'dan organizasyonla ilgili dikkati çeken bir açıklama geldi.

Carlos Alcaraz, sakatlığından dolayı bu sene 139'uncusu yapılacak Wimbledon'dan çekildiğini açıkladı. Alcaraz, X hesabından yaptığı paylaşımda," İyileşme sürecim iyi gidiyor ve kendimi çok daha iyi hissediyorum, ancak maalesef henüz oynamaya hazır değilim ve bu nedenle Queen's ve Wimbledon'daki çim kort sezonundan çekilmek zorundayım. Bunlar benim için gerçekten çok özel iki turnuva ve onları çok özleyeceğim. En kısa sürede geri dönmek için çok çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kariyerinde iki Wimbledon şampiyonluğu bulunan 23 yaşındaki sporcu, sakatlığı sebebiyle Fransa Açık'ta da oynayamamıştı.