EFE'ler iyi başladı

İspanya'nın Tarragona kentinde devam eden Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden A Erkek Milli Takımımız, D Grubu'ndaki ilk maçında, Arnavutluk'u 3-0'la geçerek turnuvaya galibiyetle başladı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

ÖNEMLİ GALİBİYET A Erkek Milli Voleybol Takımımız, Akdeniz Oyunları'na muhteşem bir galibiyet ile başladı. İspanya'nın Tarragona kentinde devam eden Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden A Erkek Milli Takımımız, D Grubu'ndaki ilk maçında, Arnavutluk ile karşı karşıya geldi. Tarraco Arena'da oynanan mücadeleye oldukça istekli ve hızlı başlayan Kırmızı Beyazlılar ilk seti 25-22 önde tamamlayarak 1-0 öne geçti.

İKİNCİ MAÇ TUNUS'LA İkinci sette ezici üstünlükle oynayan Ay Yıldızlılar rakibine sadece 4 sayı şansı tanıdı ve seti 25-4'lük skorla geçerek farkı 2'ye çıkardı. Üçüncü sette de rakibinin kolay sayı üretmesini engelleyen milliler file önünde etkili oyunuyla seti 25-17 kazanmasını bildi ve parkeden 3-0 galip ayrılan taraf oldu. Millilerimiz, grubundaki ikinci ve son maçında ise; bugün (24 Haziran 2018, Pazar) Türkiye saati ile 20.00'de Tunus ile karşılaşacak.