Ertuğrul Sağlam'dan flaş Batalla açıklaması

Bursaspor'dan eski öğrencisi Pablo Batalla'yla ilgili kesinlikle bir transfer düşüncelerinin olmadığını belirten Ertuğrul Sağlam, "Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var ancak bu isimler arasında Batalla yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Timsah'ın yıldız oyuncusu Pablo Martin Batalla'yla ilgilendiklerini açıklasa da bu açıklamaya Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'dan yalanlama geldi. Gevrek, Radyospor'a yaptığı açıklamada Arjantinli futbolcunun Sağlam'ın yakından tanıdığı bir isim olduğunu belirterek, "Netlik kazanmadan konuşmak doğru olmaz ama Batalla hocamızın yakından tanıdığı bir oyuncu. Oturup konuşacağız. Şu anda net bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Ancak Ertuğrul Sağlam dün aksi bir açıklamada bulunarak, Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Batalla ile ilgili kesinlikle bir transfer düşüncelerinin olmadığını söyledi. Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Sağlam, "Yoğun bir tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımız ve ekibimiz ile hedeflediğimiz takımı oluşturabilmek için yerinde hamleler yapmalıyız. Bize güvenen taraftarımızın beklentisinin farkındayız. Şu anda görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. Doğru transfer yapmak çok kolay değil" şeklinde konuştu.