Fatih Terim o isimlerin üzerini çizdi!

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Fatih Terim takımdan gönderilecek olan futbolcuları da belirledi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu 69 puanla şampiyon tamamlayan ve yeni sezonda lig ile Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray, dün oynanan hazırlık maçında Bundesliga ekibi RB Leipzig'e 3-2 mağlup oldu. Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken takımdan ayrılacak isimleri de netleştiren sarı kırmızılılarda deneyimli teknik direktör Fatih Terim o isimlerin biletlerini kesti.

Akşam'ın haberine göre hazırlık maçı olmasına karşın hırslı görüntüsüyle dikkat çeken Fatih Terim, 57 ila 59. dakikalar arasında kalesinde peş peşe 3 gol gören İsmail Çipe'yi yeni sezon kadrosunda düşümüyor. 24 yaşındaki file bekçisiyle yolların ayrılması bekleniyor.

Öte yandan savunmada yaptığı hatalarla dikkat çeken Ahmet Çalık'ın da bileti kesildi. Haberde; 25 yaşındaki stoperin sergilediği performansla sınıfta kaldığı ve oyuncunun bir başka kulübe kiralık olarak gönderileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

İsmail Çipe, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 8 maça çıkarken kalesinde 11 gol gördü. Ahmet Çalık ise 7'si lig ve 6'sı kupa olmak üzere toplam 13 maçta görev aldı.