Fenerbahçe'nin Talisca hayali erken bitti!

Fenerbahçe'nin istediği eski Beşiktaşlı Talisca'nın Çin takımında yıllık 11 milyon euro kazandığı ve Türkiye'ye gelmesinin imkansız olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Cocu'nun gidişi ardından Ersun Yanal'ın gelişiyle yeniden kadro yapılanmasına gitmeye hazırlanan Fenerbahçe için Talisca iddiası ortaya atıldı. Beşiktaş'ta oynadığı futbolla bir hayli beğeni toplayan ve 19.2 milyon euroya G. Evergrade'ye giden Brezilyalı futbolcu Çin'de de 18 maçta 16 gol 2 asistlik performansıyla ayakta alkışlanırken, Avrupa'ya gitmemeyi göze alan sarı lacivertli kulübün Talisca için kolları sıvadığı iddiası camiayı da heyecanlandırmıştı.

YILLIK 10-11 MİLYON EURO KAZANIYOR

2016-17 sezonunda Benfica'da sorunlar yaşayan yıldız futbolcu Talisca'yı kiralık olarak Beşiktaş'a getiren menajerlerden biri olan Ahmet Bulut, Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe iddiaları için kısa ve net bir açıklamada bulundu. Talisca'nın Çin'den ayrılmayacağını ifade eden Bulut 'OyuncuGuangzhou'dan yıllık net 10-11 milyon euro civarında para kazanıyor, Fenerbahçe'nin Talisca'yı getirmesi çok zor, hatta imkansız' dedi.