Galatasaray'ı üzen haber! Geri dönüyor...

Galatasaray'ın Alman ekibi Werder Bremen'e kiralık olarak gönderdiği Derrick Köhn için karar çıktı. Buna göre Werder Bremen oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanmayacağını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2025 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2025 15:25

Galatasaray, geçtiğimiz sezon devre arasında Hannover'dan 3.35 milyon Euro karşılığı kadrosuna kattığı Derrcik Köhn'ü sezon başında Alman ekibi Werder Bremen'e kiralık olarak göndermişti.

OPSİYONU KULLANILMAYACAK

Sarı-Kırmızılılar'ın satın alma opsiyonuyla Werder Bremen'e kiraladığı Derrick Köhn için Alman ekibinden karar çıktı. Buna göre Werder Bremen oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Bu durumda 26 yaşındaki Alman sol bek sezon sonunda Galatasaray'a dönecek. Köhn'ün Galatasaray ile 2026 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.