
Transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan Galatasaray, Bayern Münih ile sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan Alman yıldız Leroy Sane’yi kadrosuna katmıştı. Sarı-kırmızılılar, 3 yıllık sözleşme imzaladığı yıldız oyuncunun Kulüpler Dünya Kupası için eski kulübüne dönmesine onay vermişti. Bu durum kamuoyunda şaşkınlıkla karşılanırken, perde arkasında dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.
SACHA BOEY İÇİN STRATEJİK YAKLAŞIM
Türkiye Gazetesi'nin haberine göre Galatasaray, Leroy Sane’nin geçici olarak Bayern Münih’e dönmesine, Sacha Boey’un kiralanması planı doğrultusunda göz yumdu. Ocak 2024’te 30 milyon euro karşılığında Bayern Münih’e transfer olan Boey, Alman devinde beklenen performansı henüz gösteremedi.
Galatasaray yönetimi, Boey'u yeniden kadrosuna katmak için Alman kulübüyle ilişkileri sıcak tutma stratejisi izliyor. Bu nedenle Leroy Sane konusunda esnek davranılarak olumlu bir zemin oluşturulması hedefleniyor.
KULÜPLER DÜNYA KUPASI SONRASI HAREKETE GEÇİLECEK
Leroy Sane’nin görevini tamamlayıp Galatasaray’a tamamen katılmasının ardından, yönetimin Sacha Boey transferi için somut adımlar atması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar, Bayern ile yürüttüğü diplomatik süreci avantaja çevirmek istiyor.
BOEY GALATASARAY’A DÖNMEYE SICAK BAKIYOR
Galatasaray formasıyla çıkış yapan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Sacha Boey’un da İstanbul’a dönmeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. 23 yaşındaki oyuncunun, düzenli forma şansı bulmak ve eski performansına kavuşmak için yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeye istekli olduğu ifade ediliyor.