
Galatasaray tarihine attığı goller ve kazandırdığı şampiyonluklarla adını yazdıran Mauro Icardi, sarı-kırmızılıların yeni sözleşme teklifine hala dönüş yapmadı. Arjantinli yıldızın cevap vermek için bu kadar gecikmesi sözleşmede bulunun 2 maddeye bağlandı.
Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Galatasaray, Icardi'ye 5 milyon eurodan bir artı bir yıllık sözleşme sundu. Ancak bu sözleşmeye Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Icardi'de eksi olarak gördüğü noktalara önlem amaçlı 2 madde ekletti.
Icardi'ye sunulan sözleşmede "Antrenmanlara ve kamplara zamanında gelme, belirtilen tarihte takıma katılma" mecburiyeti getiren madde ile "Sakatlık yaşaması halinde İstanbul'da ya da Galatasaray Kulübü'nün belirlediği yerde tedavi görme" şartı bulunduğu aktarıldı.
Yıllık ücretten çok bu 2 maddenin Icardi'yi düşündürdüğü ifade edilirken, tecrübeli golcünün bu nedenle henüz teklife hiçbir şekilde geri dönüş yapmadığı belirtildi.