
Fenerbahçe'de takıma yeni katılan Matteo Guendouzi, ilk antrenmanına çıktı. Sarı-lacivertlilerle 4.5 yıllık sözleşme imzalayan Fransız yıldız, Süper Kupa finalinde Galatasaray ile oynanacak maçı iple çekiyor.
Sabah'ta yer alan habere göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco ile mini bir toplantı gerçekleştiren Guendouzi, bu akşam 18.45'te başlayacak karşılaşmaya ilk 11'de başlamak istedi.
26 yaşındaki futbolcunun Tedesco'ya, "Kupayı kazanacağımızdan hiç şüphem yok. Ben de bu maça hazır bir şekilde geldim ve oynamak istiyorum. Bir an önce Fenerbahçe taraftarının önüne çıkmak, takım arkadaşlarımla başarıya ulaşmak istiyorum. Karar sizin ama bilmenizi isterim ben tam konsantrasyon ile maça hazırım." ifadelerini kullandığı iddia edildi.