Kardeş aşağıdan kaçıyor!

Ankaragücü evinde oynadığı maçta Atiker Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Sarı Lacivertliler bu sonuçla puanını 36'ya çıkardı ve düşme hattı arasındaki fark 7 puan oldu.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü ile Atiker Konyaspor 0-0 berabere kaldı. Ankara Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi takım iyi başladı ve Sarı Lacivertliler henüz 8. dakikada Orgill ile net bir pozisyon yakaladı ancak değerlendiremedi. 45+1'de konuk Konyaspor'un girdiği pozisyonda Fofana hızlı hücumda topu ceza sahası içerisinde Yatabare ile buluşturdu, Yatabare'nin şutu üstten dışarı çıktı. İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkİncİ yarıya yine Ankaragücü etkili başladı. 51'de Sarı Lacivertlilerden Orgill sağ çaprazdan topla ceza sahası içine girdi ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. 65'te kaleci Altay kendi yaptığı hatada Ömer Ali yakın mesafaden topla buluştu. Bu futbolcunun şutunda kaleci Altay topu çıkardı ve hatasını telafi etti. Mücadele golsüz tamamlandı. Bu sonucun ardından Ankaragücü puanını 36 yaptı, Konyaspor ise 37 puana ulaştı. Sarı Lacivertliler küme düşme hattı ile de arasında 7 puanlık bir farka ulaştı.

Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Atiker Konyaspor'un galibiyet hasreti 10 maça çıktı. Önümüzdeki hafta Konyaspor sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak.