
Oliver Kahn, Galatasaray forması giyen Leroy Sane hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Sky Sports’ta katıldığı bir yayında konuşan Kahn, Alman yıldızın gelecek yıl düzenlenecek Dünya Kupası’da milli takım kadrosuna dahil edilebilmek için Galatasaray’da kendisini göstermesi gerektiğini söyledi.
Kahn açıklamasında, “Galatasaray'a transfer olsam ve Dünya Kupası yaklaşıyorsa, oraya gider ve neler yapabildiğimi gösteririm. Ama o böyle biri değil. Eğer yedek kalırsa, Dünya Kupası'nda olamaz.” ifadelerini kullandı.
Sane için Kahn ayrıca, “Onun niteliklerini baktığınızda, üst düzey bir oyuncu olmak için her şeye sahip. Bir noktada kafasında şu kararı vermesi gerekiyor, 'Evet, potansiyelimi yüzde 100'e çıkarmak ve bunu insanlara göstermek istiyorum.’. Eğer istemiyorsa, bu onun kararı. Ama o zaman kariyeri biraz farklı ilerleyecek. Şimdi Galatasaray'da kendine yer edindiğinden emin olmalı." açıklamasında bulundu.
GALATASARAY PERFORMANSI
Bayern Münih’le sözleşmesi sona erdikten sonra Galatasaray’a transfer olan Leroy Sane, sarı-kırmızılı takımda bu sezon 8 maçta süre aldı.
Sane, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 3 asist kaydetti.