MGSpor 3.Lig’de

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 11.Grup’ta mücadele eden MGSpor Bursa derbisinde Gücümspor’u 49 sayı farkla 101-52 mağlup ederek ligin bitimine bir hafta kala 3.Lig’e çıkmayı garantiledi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Emrah GÜLER

 

MGSpor grubun son maçında karşılaştığı Bursa ekibi Gücümspor’u 101-52 mağlup ederek 3.Lig’e çıkma hakkı kazandı. Karşılaşmaya Gücümspor’a oranla daha etkili başlayan Bursa ekibi pota altından bulduğu sayılarla ilk çeyreği 24-6 önde kapattı. İkinci çeyrekte Gemlik Gücüm Spor farkı azaltmaya çalışsa da Uğur Dokuyan ve Yiğit Emre Mirza’nın sayıları ile MG Spor farkı korudu ve son 2 dakikaya 44-23 önde girdi. İlk yarıyı da Mg Spor 48-27 önde kapattı.

FARKI AÇTILAR İkinci yarıya müthiş bir hızla başlayan MGSpor rakibi üzerinde kurduğu etkinliğini artırdı ve üçüncü çeyreği 43 sayı farkla 80-37 önde bitirdi. Son çeyrekte farkın da vermiş olduğu rahatlıkla oynayan ve daha çok üç sayılık atışlarla skor bulan Siyah Beyazlılar sahadan 101-52 galip ayrıldılar. MGSpor bu sonuçla ligin bitimine bir hafta kala kendi maçlarını tamamlayarak 3.Lig’e çıkma hakkı kazandı.