Rıdvan Dilmen'den Singo için büyük iddia geldi!

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Rıdvan Dilmen'in Wilfried Singo iddiası dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2026 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2026 11:13

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de Galatasaray'ın deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-0'la geçtiği maçı Sports Digitale'da yorumladı.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın olası Eyüpspor maçı ilk 11'ine değindi ve Wilfried Singo için dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

Çaykur Rizespor maçının 75. dakikasında oyuna giren Sacha Boey'le ilgili konuşan Rıdvan Dilmen, "Sacha Boey'i aldı ancak şu anda bu kadar dakikayla yorum yapmamız olmaz. Yüzde 60'a yüzde 40 Sallai, Sacha Boey'dan daha önde şu anda" dedi.

Hyeon-gyu Oh maç öncesi yaptığıyla herkesi şaşırtmış, görüntü olay olmuştu: Açıklama hemen geldi

Hasan Şaş, Galatasaray maçı sonrası "30 milyon euroluk oyuncu değil" deyip fena bombaladı

RIDVAN DİLMEN'DEN SINGO İDDİASI

Wilfried Singo'nun Eyüpspor maçında ilk 11'de başlayacağını iddia eden Rıdvan Dilmen, "Singo geliyor yavaş yavaş. Ben önümüzdeki hafta yüzde 100 oynayacağını düşünüyorum. Yani banko oynayacak o. Ya Abdülkerim ya Sanchez oynamayacak" şeklinde konuştu.

Icardi'nin de Eyüpspor'a karşı ilk 11'de sahaya çıkacağını öne süren Dilmen, "Önde de ilk 11'de Icardi'nin oynayacağına adım kadar eminim. Ben Galatasaray'ın Eyüpspor maçında çift santfor oynayacaklarını düşünüyorum. Singo ve Sacha Boey ilk 11'de... Icardi, Eyüpspor maçında hat-trick de yapsa Juventus maçında oynamayacaktır." ifadelerini kullandı.

JUVENTUS EŞLEŞMESİ

Öte yandan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off turundaki Juventus eşleşmesiyle ilgili de konuştu. Ünlü yorumcu, sarı-kırmızılıların yüzde 55 ihtimalle turu atlayacağını belirtti.