
UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe'nin rakibi Stuttgart. Alman ekibini Chobani Stadyumu'nda konuk edecek sarı-lacivertlilerde teknik direktör Domenico Tedesco, Kerem Aktürkoğlu ve Asenesio'ya hücumda oldukça güveniyor.
Fanatik'te yer alan habere göre, Tedesco, Stuttgart'ın baskı kurmaya çalıştığı anlarda Kerem Aktürkoğlu'nun savunma arkasına yapacağı koşularla tehlikeli olmasını bekliyor. Deneyimli çalıştırıcı, oyun kurulumunu vereceği Asensio'nun ise sık sık ceza sahasına girerek gol fırsatları yaratmasını bekliyor.
Tedesco'nun Dorgeles Nene ile ise özel bir görüşme yaptığı belirtildi. Bu görüşmede 40 yaşındaki çalıştırıcının, Malili futbolcudan hızı ve bireysel becerisini kullanarak rakip savunmanın üzerine daha çok gitmesini istediği vurgulandı.
Fenerbahçe ile Stuttgart arasındaki karşılaşma bu akşam (23 Ekim) Chobani Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele saat 19.45'te başlayacak.