Trabzonspor'da 2 ayrılık birden: Fırtına 50 milyon euro kazanacak

Sezonu Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlayan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-Mavili ekip, bu sezon gösterdiği performansla sezona damga vuran Oulai ve Felipe Augusto ile yollarını ayırmak üzere. Karadeniz ekibinin, iki oyuncunun satışından toplamda 50 milyon euro bonservis bedeli elde etmesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2026 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2026 09:30

Fatih Tekke yönetiminde Süper Lig'i 3. sırada tamamlayan Türkiye Kupası'nda ise şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor.

Sezon başından bu yana scout ekibinin raporladığı oyuncuları kadrosuna katarak başarılı bir transfer operasyonuna imza atan Trabzonspor, iki oyuncusuyla vedalaşmaya hazırlanıyor. Karadeniz ekibi, sezon başında kadrosuna kattığı Felipe Augusto ve Oulai ile vedalaşmak için geri sayıma geçti.

Bordo-Mavili ekibin, sezon başında toplamda 10.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı iki genç oyuncuyla yollarını ayırmak üzere olduğu öğrenildi.

Karadeniz ekibinin, iki genç oyuncunun satışından toplamda 50 milyon euro bonservis bedeli kazanmak üzere olduğu öğrenildi.