
Trabzonspor'da Ernest Muçi'nin transferiyle ilgili belirsizlik devam ediyor. Sezon başında Beşiktaş'tan kiralanan 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde bordo-mavili ekibin 10 Mayıs'a kadar kullanabileceği bir opsiyon maddesi yer alıyordu.
BONSERVİSİ ALINACAK MI?
Muçi'nin bonservisinin alınması için sözleşmedeki opsiyon tarihinin bitimine kısa bir süre kala Trabzonspor'dan transferle ilgili açıklama geldi. Bordo-mavili kulübün başkanı Ertuğrul Doğan, A Spor'da katıldığı yayında Arnavut futbolcuyla ilgili son durumu paylaştı.
TRABZONSPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA
Doğan açıklamasında, "Hocamızın bu konuda tutumu olumlu yönde. Ama son gelişmeleri hep birlikte göreceğiz. Biz bu konu netleştiğinde camiamızı bilgilendireceğiz." ifadelerini kullandı.
MUÇİ'NİN BU SEZONKİ PERFORMANSI
Trabzonspor formasıyla bu sezon Ernest Muçi 38 maçta süre aldı. 25 yaşındaki oyuncu görev aldığı karşılaşmalarda 13 gol ve 8 asistle oynadı.