
Galatasaray, Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır'ı 33 milyon euro bonservis bedeli ile transfer etti. Bonuslarla birlikte yaklaşık 36 milyon euroya kadar çıkabilecek rakam Türk futbolu için bir rekor olurken bordo-mavililerin kalede yeni hedefinin kim olacağı merak konusuydu.
Ajansspor'da yer alan habere göre Trabzonspor'un Uğurcan Çakır sonrası kalede yeni hedefi Bilal Bayazıt oldu.
Bordo-mavililerin, Kayserispor'un kalesini koruyan 26 yaşındaki eldiven için resmi teklif yapmadığı ancak dolaylı yollardan temas sağladığı belirtildi.
Ve Galatasaray'da mutlu son: Yıllardır adı geçen dünya yıldızı sonunda İstanbul'a geliyor
Piyasa değeri 2 milyon euro olan Bayazıt'ın Kayserispor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Hollanda doğumlu eldiven 2021'de Vitesse'den bedelsiz olarak Kayserispor'a katılmıştı.