Hava Durumu

24 Erzincanspor Teknik Direktörü Akan'dan İnegölspor maçı sonrası şok sözler!

24 Erzincanspor'un hocası Bülent Akan'ın İnegölspor mağlubiyeti sonrası Faruk Koca'nın Halil Umut Meler'e attığı yumruğu örnek göstererek "Bu hakemler bunu hak ediyor" açıklaması tepki çekti.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2024 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2024 20:14
Kaynak: DHA
24 Erzincanspor Teknik Direktörü Akan'dan İnegölspor maçı sonrası şok sözler!

24 Erzincanspor'un teknik direktörü Bülent Akan, müsabaka sonrası canlı yayında yaptığı açıklamada hakem Yusuf Aydın'ın kötü bir yönetim sergilediğini iddia ederek, Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e attığı yumruğu örnek gösterdi ve "Bu hakemler bunu hak ediyor" ifadelerini kullandı.

"HAKEMLER BUNLARI HAK EDİYOR"

Akan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Penaltı verilmiyor, goller oluyor verilmiyor ne tebrik. Son 5 dakika var, penaltı verilmiyor, gol olsa maç değişir. Bu hakemlerle bu lig bitmez, gerçekten de bitmiyor. Ankaragücü'nün başkanının yaptığına çok üzüldük ama bu hakemler bunları hak ediyor demek ki."

"KARDEŞ SİL BUNLARI"

Bülent Akan, söylediklerinden sonra kameramana dönerek, 'Kardeş sil bunları' dedi. Muhabirin kendisini 'Canlı yayındayız' diye uyarmasının ardından Akan, 'İnegölspor'u tebrik ediyorum, başarılar diliyorum' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: DHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.