Hava Durumu

Ahmet Çakı'dan iddialı mesajlar

Nutribullet Treviso’yu mağlup ederek Basketbol Şampiyonlar Ligi TOP 16 turunda son haftaya lider giren TOFAŞ Basketbol Takımı’nda Başantrenör Ahmet Çakı, “Manresa deplasmanında da elimizden gelenin en iyisini yapıp en iyi şekilde turu geçmek istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2022 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2022 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ahmet Çakı'dan iddialı mesajlar

FIBA Basketball Champions League (BCL) TOP 16 turu J Grubu 5. haftasında sahasında Nutribullet Treviso’yu uzatmada 82-80 mağlup ederek son haftaya liderlik koltuğunda giren TOFAŞ’ta Başantrenör Ahmet Çakı ve oyunculardan Yiğit Arslan karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maça iyi başlayamadıklarını vurgulayan Çakı, “Özellikle savunmada kötü başladık. Treviso gibi kaybedecek bir şeyi kalmayan ve fazlaca dış şut tehtidi olan takımlara karşı daha iyi başlamanız gerekir.”dedi.

“KAZANMAK ÖNEMLİYDİ”

Bu şartlarda kazanmak önemliydi diyen Çakı, “ Hakemler maçın genelinde iyiydi ancak zaman zaman Treviso'nun bize yaptığı sert baskıya izin verdiler. Yine de bu şartlarda kazanmak önemliydi. Son maç öncesi hala her şey olabilir. Son maçımızı deplasmanda Manresa ile oynayacağız. Belki de en zorlu deplasman şartlarına sahip takım. Çok iyi bir organizasyon ve çok iyi bir baş antrenörleri var. Elimizden gelenin en iyisini yapıp en iyi şekilde turu geçmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.