Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Erkek Voleybol Takımı biraraya geldi

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı yönetim, teknik ekip, oyuncu ve aileleriyle biraraya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2022 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2022 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Büyükşehir Erkek Voleybol Takımı biraraya geldi

Büyükşehir Belediyesi Doburca Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen organizasyonda Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Y. Emre Gelen, Genel Menajer Furkan Baştürk, teknik ekip, oyuncular ve aileleri yer aldı. Birlikte uzun bir sezon geçirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi Y. Emre Gelen, 'Bu süreçte kötü zamanlarımız da oldu ama iyi zamanlarımız daha çok oldu. Sezon boyunca tüm arkadaşlarımıza yüzde yüzlerini verdikleri ve iyi niyetle mücadele ettikleri için teşekkür ediyorum. Sonuçta sezonu da hedeflediğimiz noktaya yakın bir yerde bitiriyoruz. Bu nedenle de herkese teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Genel Menajer Furkan Baştürk de 'Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Bazen güzel bazen kötü sonuçlar oldu. Sonuçta hedeflediğimiz yere yakın bir yerde de ligi bitiriyoruz. Çok ciddi sakatlıklarımız olmadı. Herkese kulüp adına göstermiş olduğunuz çaba, alın teri için teşekkür ediyorum' diye konuştu. Başantrenör Cemal Bora Şensoy ise tüm oyuncu, teknik ekip ve yönetim kuruluna teşekkür ederken,  'Elbette gerek tribünde gerek ekran başında bizleri her zaman destekleyen eşlerimize de teşekkür ederim. Herkese gerek burada gerekse başka takımlardaki kariyerinde başarılar diliyorum' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.