Hava Durumu

Bursa Orhangazi‘de basketbolun kalbi sokakta atacak

Bursa Orhangazi‘de 3X3 Sokak Basketbolu turnuvası düzenleniyor. Orhangazi belediyesi ile Orhangazi Bursasporlular Derneği işbirliğiyle düzenlenecek turnuva 20 Haziran‘da başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2022 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2022 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi‘de basketbolun kalbi sokakta atacak

Orhangazi Belediyesi ile Orhangazi Bursasporlular Derneği 15 yılın ardından sokak basketbolu turnuvası düzenliyor. 3X3 Sokak Basketbolu turnuvasının başvuruları 15 Haziran tarihine kadar yapılacak. 3X3 Sokak Basketbolu Turnuvası Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde düzenlenecek. Sokak Basketbolu Turnuvasının başvuruları ise 1 Haziran ile 15 Haziran tarihleri arasında Dernek Lokalinde alınacak. 20 Haziran tarihinde başlayacak ve 30 Haziran tarihine kadar sürecek olan 3×3 Sokak Basketbolu Turnuvasında dereceye girenlere kupa ve madalya verilecek. Maçlar ise Muhammedül Emin Camii altında yeni yapılan açık basketbol sahasında yapılacak.

15 YILDAN SONRA İLK KEZ

Bursasporlular Derneği Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Arif Aydın turnuvayla ilgili “ Basketbol benim çok sevdiğim bir spor dalıdır. Okullar kapanıyor, çocuklar sporla vakit geçirebilsin istedik. Orhangazi‘de Sokak Basketbolu turnuvası en son 15 yıl önce yapılmıştı. Benim de ter döktüğüm o turnuvadan sonra hiç tekrarlanmadı. Konuyu Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aydın’a açtım. Oda Çok olumlu yaklaştı.“ Açıklamasını yaptı.

Spora Tam Destek: Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “ Orhangazi Belediyesi olarak gençlerimizle ilgili, yetişkinlerle ilgili Spor bağlamında birçok çalışma yapıyoruz. Yine birçok spor projesine destek veriyoruz. Kıymetli Bursasporlular Derneği Başkanımız ve Meclis Üyemiz Arif Aydın konuyu bana açtığında, bir sporsever, bir basketbol sever olarak çok mutlu oldum. Bu projeyi Bursasporlular Derneği ile birlikte yapacak olmamızdan dolayı da çok mutluyum. Değerli Arif kardeşime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.