Hava Durumu

Gemlik İstiklal’den büyük başarı!

Gemlik İstiklal Spor Kulübü, 21-23 Mart tarihlerinde Bursa’da oynanan Voleybol Erkekler Bölgesel Lig müsabakalarını yenilgisiz tamamlayıp 2.lige yükselmek için oynanacak play-offlara çıkma başarısını gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2022 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2022 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gemlik İstiklal’den büyük başarı!

İlk maçında Tavşanlı Belediye Spor Kulübü'nü 3-0 mağlup eden As Outlet ana sponsorluğundaki Gemlik İstiklal Spor Kulübü ikinci maçında Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübünü 3-2 yenerek Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligine göz kırptı.

Play-offlara katılma hakkını elde eden Gemlik İstiklal Spor Kulübü’nde başkan ve aynı zamanda antrenör olan Ender Yaylı bu noktaya çok çalışarak geldiklerini söyledi.

Yaylı, “Gemlik İstiklal Spor Kulübü’nü Gemlik’te uzun yıllardır voleybolu seven ve ilçede bu branşa gönül vermiş veteran diyebileceğimiz arkadaşlarla pandemi öncesi kurduk. Tek amacımız çocuklarımızı ve de gençleri sokaklardan alıp salonlara çekmek. Bu hedefe ulaşmak adına bir A Takımı kurduk. Bu A Takım bizim vitrinimiz. Oyuncularımızın tamamı farklı mesleklerde çalışarak hayatlarını idame ettiriyor. Çok da uzun olmayan bir çalışma ile bu başarıyı elde ettik. Kulübümüz yeni heyecanımız taze. Voleybol adına güzel şeyler yapmak için bu bir başlangıçtı. Devamını da getirmek için elimizden gelen çabayı sergileyeceğiz. Oyuncularıma gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.