Hava Durumu

Orhun Ene: Kazanmaya yakındık

Anadolu Efes karşısında ikinci yarıda müthiş bir mücadele ortaya koyduklarını ancak oyunun sonunda yorgun olan oyuncuların hatalı tercihler yaptığını belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Orhun Ene, "Kazanmaya yakın olduğumuz bir maçı çok güçlü bir rakibe karşı maalesef kaybettik" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
Orhun Ene: Kazanmaya yakındık

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. haftasında sahasında Anadolu Efes'e karşı 23 sayıdan dönüp öne geçmeyi başaran ancak parkeden 93-95 mağlup ayrılan TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Maça kötü başladıklarını ancak üçüncü çeyrekten itibaren müthiş bir mücadele sergilediklerini belirten Ene, şu ifadeleri kullandı; "Kötü geçirdiğimiz bir ilk yarıdan sonra müthiş bir mücadele verdik. Üçüncü çeyrekte büyük bir mücadele vererek rakibimizi yakaladık, öne de geçtik. Ama yorulan oyuncularımız oyunun sonunda birkaç tane hata yapınca kazanmaya yakın olduğumuz bir maçı çok güçlü bir rakibe karşı maalesef kaybettik. Bugün salonu dolduran taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz. Aynı desteği Çarşamba günü oynayacağımız Avrupa kupası maçımızda da bekliyoruz."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.