Hava Durumu

Şampiyon Beyazıt Gençlik U18 Elit Lig’de!

Bursa U-18 1. Küme 3. Grup’ta şampiyon olarak tamamlayan Beyazıt Gençlikspor Play Off’ta Nilüfer 2021 Fk, Boschspor ve Karadeniz Güven gibi takımların arasından adını Elit Lig’e yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2022 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2022 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyon Beyazıt Gençlik U18 Elit Lig’de!

Beyazıt Gençlikspor play-off son maçında da Karadeniz Güvenspor’u 3-1 ile skorla geçti ve zorlu geçen sezonda mutlu sona ulaştı.

Şampiyonluk sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Ercan Özkan, “Sezon başında ilk etap görevimizi grup maçları sonunda sampiyon olup yerine getirdik. Yönetimsel ve teknik anlamda Profesyonel bir ekiple çalıştık. Psikolojik Danışman Rabia Küçük ve Diyetisyen Hilal Yılmaz’ın takım üzerinde etkisi oldukça fazlaydı. Saha içi ve saha dışı konusunda takım motivasyonu ve sporcularımızın sezon genelinde beslenmelerini kontrol altında tutarak,bunu başarımıza yansıttık. Play-off maçlarında ise başarılı oyun anlayışını devam ettirerek sezon başında hedeflediğimiz noktaya geldiğimiz için çok mutluyuz” dedi. Son maçın ardından düzenlenen kupa töreninde Mavi Beyazlılar çifte şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.