Hava Durumu

Başkan Aktaş ve Vali Canbolat deprem bölgesine gidiyor!

Bursa Valisi Yakup Canbolat ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş Gaziantep’e görevlendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2023 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2023 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Aktaş ve Vali Canbolat deprem bölgesine gidiyor!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çok sayıda ilden de hissedildi. Deprem sonrası 10 ilde çok sayıda bina yıkılırken Kahramanmaraş’ta, depremin boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. 

Depremin ardından Bursa'dan AFAD başta olmak üzere Bursa Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığından toplam 50 personel ve 10 araçtan oluşan ekip 2. Bölge Malatya'ya doğru yola çıktı.

Bursa Valisi Yakup Canbolat ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da deprem bölgesine gitmek üzere yola çıktı.

YARDIM GÖNDERMEK İSTEYEN BURSALILARA ÇAĞRI

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Aktaş "Bakanlığımızın görevlendirmesiyle koordinasyon görevi için Gaziantep'e doğru Valimiz Sn. Yakup Canbolat ile birlikte yola çıktık. AFAD’ın koordinasyonunda, devletimizin tüm imkanlarıyla yaralarımızı sarmak için en kısa sürede bölgeye intikal edeceğiz.  Deprem bölgesindeki kardeşlerimize yardım göndermek isteyenler; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği’miz ile irtibata geçebilir." dedi.

"DUA VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM"

Vali Canbolat ise "Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş beyle Gaziantep yolundayız. Bakanlığımız afet sonrası Gaziantep’e belirli konularda yardımcı olalım diye bizleri ve Bursamızı görevlendirdi. Bursamız bu görevini en iyi şekilde yapacaktır. Dua ve desteklerinizi bekliyorum…" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.