Hava Durumu

Başkan Aydın'dan Bursa Milletvekili Çavuşoğlu‘na ziyaret!

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret Ankara temasları sırasında gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Bekir Aydın’a  Hakan Çavuşoğlu ziyaretinde Ak Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve MHP ilçe başkanı Halil Bozoğlu eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2022 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2022 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Aydın'dan Bursa Milletvekili Çavuşoğlu‘na ziyaret!

Geçtiğimiz hafta bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara’ya üç günlük ziyaret gerçekleştiren Orhangazi belediye başkanı Bekir Aydın, Bu kapsamda Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa milletvekili Hakan Çavuşoğluyla görüştü. Ziyarette Orhangazi ile ilgili konular ve genel Ülke gündemi bağlamında fikir alışverişinde bulunuldu.  Belediye Başkanı Bekir Aydına Hakan Çavuşoğlu  ziyareti sırasında, Cumhur İttifakı Orhangazi İlçe başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu da eşlik etti.

Hakan Çavuşoğlu görüşmesi ile ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın“ Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz üç günlük Ankara temaslarımız kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa milletvekilimiz Sayın Hakan Çavuşoğlu’yla görüştük. Orhangazi’mizi konuştuk. Bir çok konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerinden Orhangazi’mizle ilgili çalışmalar konusunda desteklerini rica ettik. Sayın Hakan Çavuşoğlu’na nazik kabullerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki aylarda Orhangazi’miz için Ankara çalışmalarımızı sürdüreceğiz“ dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.