Hava Durumu

Başkan Aydın’dan, Bursa Milletvekili Efkan Alaya ziyaret!

Bursa Orhangazi belediye başkanı Bekir Aydın, Ankara temasları kapsamında AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Bursa milletvekili Efkan Ala’yı ziyaret etti. Ziyarette Orhangazi ile ilgili konular ve genel ülke gündemi konuşuldu. Belediye Başkanı Bekir Aydına Efkan Ala ziyareti sırasında, Ak parti  Orhangazi ilçe başkanı Gökhan Ulusu ve MHP ilçe başkanı Halil Bozoğlu da eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2022 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2022 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Aydın’dan, Bursa Milletvekili Efkan Alaya ziyaret!

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi için yaptığı çalışmalarını Orhangazi dışında da sürdürüyor. Bu çerçevede geçtiğimiz günlerde üç günlük bir Ankara ziyareti gerçekleştirdi. Kendisine  Orhangazi Ak Parti ilçe Başkanı Gökhan Ulusu ve MHP ilçe Başkanı Halil Bozoğlu’nun eşlik ettiği temaslarda, Çok sayıda siyasetçi ve kurum ve kuruluş yöneticisi ile görüşüldü. Görüşmelerde Orhangazi’nin bugünü ve yarını masaya yatırılarak, ziyaret edilen siyasetçi, kurum ve kuruluş yöneticilerinden destek istendi.

Efkan Alaya ziyaret

Başkan Bekir Aydın Ankara görüşmeleri bağlamında, ak Parti dış ilişkilerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı ve Bursa milletvekili Efkan Ala’yı ziyaret etti. Ziyarette Orhangazi, yaklaşan 2023 seçimleri ve genel anlamda ülke Siyaseti konuşuldu. Ak Parti dış ilişkilerden Sorumlu genel başkan yardımcısı ve Bursa milletvekili Efkan Ala’nın makamında gerçekleşen ziyaret oldukça olumlu Bir havada geçti.

Görüşmeyle ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın“ Ankara görüşmelerimiz genel anlamda çok verimli geçti. Bu kapsamda sayın siyasetçi büyüğümüz, dış ilişkilerden Sorumlu genel başkan yardımcımız ve Bursa milletvekilimiz Efkan Alayla da görüştük. Görüşme sırasında Orhangazi’mizi, Yaklaşan 2023 seçimlerini, genel anlamda ülke siyasetini ve başka bir çok konuyu ele aldık. Kendilerine nazik kabullerinden dolayı çok teşekkür ediyorum“ dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.