Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde 2 ayrılık daha yaşandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde üst yönetimdeki değişim devam ediyor. Kent Tarihi ve Turizm ile Veteriner İşleri daire başkanlıklarında yeni vekil atamalar yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2026 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2026 10:01
Kaynak: Ceren Sümbül
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde 2 ayrılık daha yaşandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde son dönemde hız kazanan görev değişikliklerine yenileri eklendi.

Daha önce genel sekreterlik ve daire başkanlıklarında yaşanan değişimlerin ardından iki önemli birimde daha görev değişikliği gerçekleşti.

KENT TARİHİ, TANITIM VE TURİZM DAİRESİ BAŞKANLIĞI'NDA YENİ İSİM

Edinilen bilgilere göre, Kent Tarihi, Tanıtım ve Turizm Dairesi Başkanlığı görevinden ayrılan Güney Özkılınç’ın yerine Aziz Elbas, daire başkan vekili olarak atandı.

Turizm ve kent tanıtımı açısından önemli bir birim olan dairede yapılan bu değişim, belediyenin yeni dönem stratejileri açısından dikkat çekti.

VETERİNER İŞLERİ DAİRESİ’NDE DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Öte yandan Veteriner İşleri Dairesi Başkanlığı’nda da görev değişimi yaşandı. Veteriner Hekim Özlem Kartal’ın görevinden ayrılmasının ardından Malik Battal, daire başkan vekili olarak görevlendirildi.

Kaynak: Ceren Sümbül

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.