Hava Durumu

Bursa'da Başkan Bekir Aydın’dan yoğun Ankara temasları

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Ankara’ya 3 günlük ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2022 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2022 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Başkan Bekir Aydın’dan yoğun Ankara temasları

Oldukça yoğun temasların gerçekleştirildiği ziyarette Başkan Aydın’a, Ak Parti Orhangazi ilçe Başkanı Gökhan Ulusu, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Halil Bozoğlu da eşlik etti. 24 Mayıs Salı günü başlayan ziyaret, 26 Mayıs Perşembe sona erdi.

Cumhur İttifakından Ankara Çıkartması:

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın, Ak Parti ilçe Başkanı Gökhan Ulusu ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Halil Bozoğlu’yla birlikte gerçekleştirdikleri Ankara temaslarında, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Ak Partili ve MHP’li milletvekilleri ve çeşitli kurum ve kuruluş yetkilileri ziyaret edildi. Bu kapsamda, Gazi Meclis ziyaretinde Ak Parti Bursa Milletvekilleri,  TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Zafer Işık, Müfit Aydın, Osman Mesten ve Refik Özen, Ahmet Kılıç ve Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu makamlarında ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında Orhangazi’deki faaliyetler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Ayrıca, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı ve Bursa Milletvekili Efkan Âlâ, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri, Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, AFAD strateji geliştirme daire Başkanı Sadi Ergin, İLBAK proje daire Başkan vekili Gülsevim Küçükköseler ve Gençlik ve Spor Bakanı Yatırım İzleme Genel Müdürü Prof.Dr. Süleyman Şahin ziyaret edildi. Ziyaretlerde Orhangazi’de yapılacak hizmetler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ankara ziyareti konusunda bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın“ Üç günlük ziyaretimiz süresince gerçekten çok başarılı görüşmeler yaptık. Cumhur İttifakı ilçe Başkanlarımız Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu’yla birlikte Parti yetkililerimizi, Bakan yardımcımız ve milletvekillerimizi, ayrıca birçok kurum ve kuruluşun yönetici konumundaki yetkililerini ziyaret ettik. Orhangazimiz için gerçekten çok güzel görüşmeler yaptık. İnşallah ilerleyen günlerde bu ziyaretimizin somut gelişmelerini de hep birlikte göreceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.