Hava Durumu

Bursa’da hafta sonu yaz havası! (21 Mayıs 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Termometreler yükselişi hafta sonu da devam ederken Bursa genelinde gün içerisinde sıcaklık 29 dereceye kadar tırmanıyor. Soğuk havanın terk ettiği Bursa’da hafta sonu ve yeni haftada termometreler 30 dereceye yaklaşacak.  

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2022 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2022 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa’da hafta sonu yaz havası! (21 Mayıs 2022 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji’den Bursa’ya hafta sonu açıklaması gelirken,  2 gün boyunca yaz havası yaşanacak. Öte yandan yeni hafta için de sıcaklık uyarısı yapıldı. 

Hafta sonunun ilk gününe sabah saatlerinde 11 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde termometreler öğleye kadar bol güneşli gökyüzüyle birlikte 18 derecelere tırmanıyor.

Öğle saatlerinde az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte 25 derecelere kadar tırmanan sıcaklık öğleden sonra ise en yüksek 29 derece olarak ölçülüyor.

Akşam saatlerinden itibaren ise tekrar düşüşe geçse de gece yarısına kadar en düşük sıcaklık 18 derece olacak.

SICAKLIK YÜKSELİŞTE

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre hafta sonunda hava sıcaklığı yükselişini sürdürürken, yaz havası yaşanacak. Yeni haftada termometreler 30 dereceye yaklaşırken, herhangi bir yağış ise beklenmiyor.

Yarın için (PAZAR) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde en düşük 14 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte sıcaklık yükselişte. Termometreler yarın 29 derece bandına kadar çıkacak.

PAZARTESİ günü hava sıcaklığı sabah saatlerinde 13 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde 27 dereceye kadar yükseliyor. Şehre ise parçalı bulutlu bir gökyüzü hakim olacak.

SALI günü için meteorolojiden yapılan açıklamaya göre termometrelerdeki yükseliş sabit seyrini korurken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte hava sıcaklığı en yüksek 29 derece olacak.

ÇARŞAMBA günü sıcaklık yazı aratmayacak. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometrelerde 31 dereceyi görecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (21 MAYIS 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.