Hava Durumu

Bursa'da hastaneye kaldırılan belediye başkanından haber var!

Tansiyona bağlı olarak dengesini kaybedip düştükten sonra hastaneye kaldırılan Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın son durumu açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2025 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2025 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa'da hastaneye kaldırılan belediye başkanından haber var!

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, dün akşam saatlerinde ziyaretine gittiği kardeşinin evinde tansiyon düşmesine bağlı baygınlık geçirip düştükten sonra ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Orhangazi Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü, Başkan Aydın'ın son durumunu açıkladı.

Yapılan açıklama şu şekilde:

Değerli Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aydın, dün akşam saatlerinde kardeşinin evinde yaşadığı ani bir rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılmıştır. Yapılan muayene ve tedavinin ardından taburcu edilen Başkanımız, doktorların tavsiyesi doğrultusunda evinde istirahatine devam etmektedir.

Sağlık durumu oldukça iyi olup herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır.

Bu süreçte arayan, soran, mesaj gönderen, dualarını esirgemeyen tüm kıymetli hemşehrilerimize Başkanımız adına içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar nasip etsin.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.