Hava Durumu

Bursa'da icradan 197 bin TL'ye satılık 3+1 daire!

Bursa 7. İcra Dairesi tarafından yapılan duyuruya göre; Kestel'in Vanimehmet Mahallesi'nde bulunan 135 m2 daire 197 bin 500 TL muhammen bedel ile açık artırmadan satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2022 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2022 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da icradan 197 bin TL'ye satılık 3+1 daire!

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre; Bursa İl, Kestel İlçe, 367 Ada, 2 Parsel, VANİMEHMET Mahalle, 5 Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz ayrık nizam inşa edilmiş dört bloktan oluşan sitede C Blokta yer almaktadır.

Sitenin tüm bloklarının henüz ikmal edilmediği, çevre düzenlemesinin yapılmadığı ve na tamam olduğu, fiziki seviyelerinin birbirleriyle aynı olduğu, uzun bir süredir inşai faaliyetin olmadığı ve atıl durumda olduğu gözlemlenmiştir. Taşınmazın bulunduğu bina, betonarme karkas sitemde inşa edilmiş olup bodrum kat, zemin kat, 3 normal kat ve çatı kat olmak üzere toplam 5 kattan oluşmaktadır. Binanın tüm katlarında mesken amaçlı kullanılmakta olan her katında dört daire mevcut olup asansör boşluğu bulunmaktadır. Bina dış cephe duvarları sıvalı, mantolamalı ve boyalı, merdiven sahanlık ve basamakları beton kaplı olup çatısının büyük bir kısmı terastır. Keşif tarihinde taşınmazın içine girilmiş olup halihazırda na tamam olduğu gözlemlenmiştir. Daire doğu ve kuzey yönünde cepheli olup apartman girişinin sağ kısmında yer almaktadır. Daire halihazırda antre, hol, 3 oda, salon, mutfak, banyo, eb.banyo, wc ve 2 balkondan oluştuğu tespit edilmiştir. Dairenin na tamam olduğu, herhangi bir inşai faaliyetin olmadığı ve uzun süredir atıl vaziyette olduğu gözlemlenmiştir. Dairenin tuğla duvarları örülü olup üzeri alçı sıvalı, ıslak hacimlerin(Banyo, eb.banyo ve wc) duvarları kaba sıvalı, daire zemini kaba beton kaplıdır. Salon ve odaların tavanlarında kartonpiyer detayları ile pencerelerinde denizlik mermerleri mevcut olup kalorifer ve sıhhi tesisat alt yapı borularının çekildiği anlaşılmaktadır. Dairenin iç ve dış kapılarının, pencere cam ve doğramalarının, zemin döşeme kaplamalarının, boya ve badana işlerinin, kalorifer peteklerinin, kombinin, armatür, vitrifiye ve sıva üstü elektrik aparatlarının, mutfak dolaplarının, ıslak hacim seramik kaplamalarının yapılmadığı gözlemlenmiştir. Kıymet takdirinin yapılması istenilen taşınmazın net alanı 135,00 m², brüt alanı 158,00 m²?dir. Genellikle mesken amaçlı kullanılan ayrık nizam 4-5 katlı binaların bulunduğu bir mahallede yer alan borçluya ait taşınmaz Bursa şehir merkezine uzak konumdadır.

Adresi : Vanimehmet Mah., Orhan Gazi Cad., Vadi Konakları, C Blok, K:Zemin, D:5, Kestel/ BURSA

Yüzölçümü : 8.603,48 m2

Arsa Payı : 81/7200

KDV Oranı : %8

İmar Durumu : Var , İnşaat tarzı 1/1000 Ölçekli Kestel Revizyon Uygulama İmar Planı ayrık nizam 5 kat yapılaşma koşullu yerleşik konut alanı kapsamında kalmakta olduğu anlaşılmış olup19.02.2015 tarihli yapı ruhsatı vardır

Kıymeti : 197 bin 500 TL

Kaydındaki Şerhler: Bursa Kestel Belediyesi imar ve şehircilik Müdürlüğünün 31.12.2021 tarih ve E.17001 sayılı yazısı ile taşınmazın yapı ruhsatları pasif durumdadır.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.