Hava Durumu

Bursa'da iflas eden dev inşaat şirketi hakkında yeni gelişme!

Ekonomik darboğazı aşamayarak batan Bursa'daki Taham İnşaat Emlak Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin iflası açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 10:40
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da iflas eden dev inşaat şirketi hakkında yeni gelişme!

Bursa'yı ilgilendiren konkordato ve iflas haberlerine bir yenisi daha eklendi.

İnşaat alanında hizmet veren Taham İnşaat'ın yapmış olduğu konkordato mühleti uzatma başvurusunu reddeden Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, firmanın iflasına karar vermişti.

Mahkeme tarafından yayımlanan kararla 2013 yılında kurulan ve 33 yıllık uluslararası deneyime sahip olan firma resmen iflas etmişti.

İFLAS AÇILDI

Bursa İflas Müdürlüğü, Taham İnşaat Emlak Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin iflasının açılmasına ilişkin karar yayımladı.

Yayımlanan kararda şu ifadeler aldı:

Taham İnşaat Emlak Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 20/03/2024 tarih ve 2021/480 E. sayılı kararı ile iflasına, iflasın aynı tarih ve saat 14:24'da açılmasına karar verilmiştir. İcra İflas Kanunu'nun 166. maddesi gereğince ilanen tebliğ olunur.

YURT DIŞINDA FAALİYET GÖSTERİYORDU

Taham İnşaat Emlak Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Bursa'yla beraber yurt dışında da faaliyet gösteriyordu.

Şirketin tamamlanan yurt dışı projeleri arasında Madrid, Köln, Berlin, Frankurt, Münih, HamburgBamako ve Cumberland gibi lokasyonlar yer alıyor.

Kaynak: bursahakimiyet.com.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.