Hava Durumu

Bursa'da iflas eden firmayı yağmalama girişiminin ayrıntıları ortaya çıktı!

Bursa'nın mobilya üssü İnegöl'de bir koltuk fabrikasında gerçekleşen yağma olayının ayrıntıları belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2024 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2024 15:32
Kaynak: inegolonline
Bursa'da iflas eden firmayı yağmalama girişiminin ayrıntıları ortaya çıktı!

Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl girişinde faaliyette bulunan koltuk fabrikası maddi sıkıntılar nedeniyle ödemelerini gerçekleştiremedi.

Firma yetkilileri alacaklılara, alacaklarına karşılık fabrikada bulunan hazır bitmiş koltuk takımlarını alabileceklerini iletti. Alacaklı firmalar ise dün gece fabrikanın üretim tesisi kısmından alacaklarına karşılık yükleme gerçekleştirmeye başladı.

MAL KAÇIRMA DEDİKODUSU

Bunu duyan diğer alacaklılar ise fabrikadan mal kaçırdıkları dedikodusu üzerine tırlarla fabrikaya gelerek izinsiz yükleme yapmaya başladılar.

TIRLARIN ÇIKIŞINA İZİN VERİLMEDİ

İhbar üzerine olay yerine emniyet ekipleri ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Ekipleri araç giriş çıkısını durdurdu. Yağma girişiminde bulunan şahıslar engellenirken, yağma sonucu yüklenen araçlar ve tırların alandan çıkışına izin verilmedi.

Olay ile alakalı Cumhuriyet başsavcılığı iş yeri sahibinin ifadesini aldı ve güvenlik kamera kayıtları incelendi. Yağma girişiminde bulunan kişiler hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

ÇİVİLERİ BİLE ALDILAR

Öte yandan yağma girişiminde ise binek araçların içine mağazada bulunan sehpaların konulması üretimde bulunan çivilerin bile alınması dikkatlerden kaçmadı.

İŞÇİLER SADECE İZLEYEBİLDİ

Öte yandan yağma girişimin olduğu sırada fabrikada üretim devam ederken, korkan işçiler ise dışarı çıkarak olan biteni meraklı gözlerle izledi.

Kaynak: inegolonline

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.