Hava Durumu

Bursa’da kanalizasyon krizi patladı: Bozbey ilk kez konuştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP 39. Olağan Bursa İl Kongresi’nde yaptığı açıklamada, Özlüce’nin kanalizasyonunun Ayvalı Dere’ye aktığını ilk kez duyurarak Bursa’daki kanalizasyon krizini gündeme taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2025 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2025 17:19
Kaynak: Ceren Sümbül
Bursa’da kanalizasyon krizi patladı: Bozbey ilk kez konuştu

Başkan Bozbey kendisine yönelik troll paylaşımlara ve bilgi kirliliğine karşı hukuki önlem aldıklarını ve trollere karşı vatandaşın desteğini beklediğini söyleyerek konuştuklarının sadece yüzde 10 olduğunu hatırlattı.

Kongrede ilk kez açıkladığını aktaran Başkan Bozbey, “Ben Özlüceliyim ve arıtma tesisi bizim köyün sınırlarında yani bizim merada. Yani köyün yerleşim alanınına 250-300 metre mesafisi var. Ama üzgünüm ki, Özlüce’nin kanalizasyonu Ayvalı Dere’ye akıyor hâlâ. Yazıklar olsun. Bunun gibi Bursa’da yüzlerce var.” şeklinde konuştu.

Ayrıca Başkan Bozbey, suyla ilgili bugüne kadar yapılan çalışmaları yarın kamuoyuna duyuracaklarını açıkladı.

Kaynak: Ceren Sümbül

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.