Hava Durumu

Bursa'da Kardeş Kentler Basketbol Turnuvası başladı

Nilüfer 20. Uluslararası Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen Kardeş Kentler U16 Basketbol Turnuvası Yüzüncüyıl Spor Salonu’nda başladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2022 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2022 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Kardeş Kentler Basketbol Turnuvası başladı

19 Nisan’dan bu yana devam eden Nilüfer 20. Uluslararası Spor Şenlikleri’ne, son haftasında Nilüfer Belediyesi’nin Türkiye’den ve yurtdışından kardeş kentleri de katıldı. Şenlikler kapsamında kardeş kentler arasında basketbol turnuvası düzenleniyor.

Bu yıl 8 takımın katıldığı Nilüfer Belediyesi Kardeş Kentler U16 Basketbol Turnuvası, Yüzüncüyıl Spor Salonu’nda Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in hava atışı ile başladı. Turnuva öncesinde sporcularla bir araya gelen Başkan Erdem, konuk takım sporcularını Nilüfer’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Dostluğun kazanacağına emin olduğum müsabakalarda hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Turnuvaya Nilüfer’in kardeş kentleri olan Almanya’dan Hanau, Bulgaristan’dan Ardino, Romanyadann Braila, Bosna Hersek’ten Zavidovici, Kosova’dan  Peja kenti takımları ile Nilüfer Belediyespor ve Susurluk’un U16 basketbol takımları katılıyor.
Kardeş kentler arasındaki basketbol karşılaşmaları 19 Mayıs gününe kadar devam edecek.  Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımların ödül ve kupaları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde düzenlenecek törenle verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.