Hava Durumu

Bursa'da kavşak genişletme çalışması

Orhangazi Hürriyet Mahallesinde kavşak genişletme çalışması başlatıldı. Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışma kavşak trafiğini rahatlatacak. 24 Mayıs Salı günü başlatılan çalışmanın en kısa sürede bitirilmesi planlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2022 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2022 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kavşak genişletme çalışması

Orhangazi‘de her geçen gün araç sayısının artması ve Hürriyet mahallesinin gelişmesi nedeniyle, Hürriyet meydanı kavşak bölümünde yoğunlaşan trafiğe çözüm getiriliyor. Bu maksatla Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kavşak genişletme çalışması başlatıldı. Kavşak genişletme çalışması sonrası Hürriyet meydanının trafik sorununun çözülmesi hedefleniyor. Çalışma Özellikle geniş araçların dönüşlerde zorlanmalarına çözüm getirecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “Bütün ekiplerimizle 7/24 Orhangazi’ye daha iyi hizmet edebilmek için sahadayız. Kentimizin nerede bir eksiği, gediği varsa biz oradayız.

Hürriyet Mahallemizin meydanında bir kavşak sorunu vardı. Özellikle büyük boyutlu araçlar kavşağı kullanırken zorluk yaşıyorlardı. Bugün itibarıyla Fen İşleri Müdürlüğü müze bağlı ekipler hürriyet mahallemiz meydan bölgesindeki kavşak çalışmasını başlattı. Ekiplerimiz en kısa sürede kavşak düzenlemesini yapıp söz konusu bölgenin trafiğini rahatlatacaktır“ dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.